Förskolan

Föräldrakooperativet Villervalla    Östra Valla Linköping

Förskolan

Om hur vår förskola fungerar

Villervalla är en föräldrakooperativ förskola nära Vallaskogen som lägger starkt fokus på utevistelse för stora och små barn. Förskolan är belägen inne i bostadsområdet på tryggt avstånd från trafiken och bara en stenkast från skogen.

 

Att ha sitt barn på en föräldrakooperativ förskola innebär att du kan delta i ditt barns vardag trots att du arbetar. Du lär känna förskolans personal, de andra barnen och deras familjer. Hemmet och förskolan blir inte två olika världar, utan du blir väl förtrogen med ditt barns vistelse på förskolan. Det innebär också att ditt barn inte bara möter anställd personal, utan även sina kompisars föräldrar som finns där för att bry sig om barnen.

 

Inne på Villervalla har barnen sex olika rum att leka i. Barnen kan därmed leka i mindre grupper utan att störa eller bli störda av andra. Rummen är inredda för att stimulera till olika lekar och aktiviteter, t ex skapande verksamhet, docklek, bygglek och sagoberättande. Personalen ändrar ibland och "bygger om" för att ge barnen nya utmaningar till lek.


INTRESSERAD?


Kontakta vår Förskolechef Hilde genom att ringa till Villervalla eller fyll i kontaktuppgifter i länken nedan.


Kontakta oss


KONTAKTUPPGIFTER


Westmansgatan 54

Linköping

013 - 27 42 01


Google mapsANSVAR

Förskolechef Hilde Styrenius

Ordförande Kristin Olsson

Copyright Villervalla Förskola ©

All Rights Reserved